Συνέντευξη Τύπου Τμήματος Πληροφορικής: 30 Χρόνια Εκπαίδευση, Έρευνα, Καινοτομία

Με επιτυχία και με την παρουσία πολλών μέσων ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τα 30 χρόνια του Τμήματος Πληροφορικής, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ.

Οι δημοσιογράφοι έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες για το προφίλ και τις δράσεις του Τμήματος Πληροφορικής, τη δομή και τη λειτουργία του, το πρόγραμμα σπουδών, τους φοιτητές και αποφοίτους που διαθέτει.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Σταμέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα επιτεύγματα των εργαστηρίων του Τμήματος, παρουσιάζοντας στους δημοσιογράφους σχετικό βίντεο, ενώ μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Γεώργιο Παπαδημητρίου απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν καθηγήτριες και καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής, οι οποίοι, βάσει των γνωστικών αντικειμένων τους, έδωσαν διευκρινήσεις σε εξειδικευμένα θέματα που συζητήθηκαν.

Για να δείτε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση των επιτευγμάτων των εργαστηρίων πατήστε εδώ.

Για να δείτε το προφίλ του Τμήματος πατήστε εδώ.

 

https://www.ertnews.gr/ert3/thessaloniki-apokatastasi-tou-synolou-ton-apofoiton-pliroforikis-tou-apth/?amp

 

https://www.amna.gr/mobile/article/738589/30chronia-kleinei-fetos-to-Tmima-Pliroforikis-tou-Aristoteleiou-Panepistimiou-Thessalonikis-

 

https://www.voria.gr/article/30-hronia-tmima-pliroforikis-apth-stin-koryfi-tis-ereynas-se-tehnologies-aihmis

 

https://www.makthes.gr/apth-elleipsi-se-epistimones-pliroforikis-mekhri-to-2029-650295

 

https://www.typosthes.gr/thessaloniki/318356_perizititoi-oi-apofoitoi-pliroforikis-30-hronia-giortazei-tmima-toy-apth?amp

 

https://www.grtimes.gr/ellada/perizititoi-oi-apofoitoi-toy-tmimatos-pliroforikis-apth-poy