Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος διοργανώνει την εκδήλωση “e-Business and Digital Marketing”

Η Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο

 e-Business and Digital Marketing

Bridging Mobile and Web technology with Entrepreneurship

Τρίτη, 28 Απριλίου, 2015, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου (18.00 – 20.30)

                 

Οι διαδικτυακές και κινητές τεχνολογίες έχουν επιφέρει μια επανάσταση στον τρόπο εργασίας. Σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο, νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καλούνται να αξιοποιήσουν το πάθος τους, το ταλέντο τους και τις ικανότητες τους με δημιουργικό και παραγωγικό τρόπο. Ωστόσο, οι τεχνικές ικανότητες από μόνες τους, χωρίς τα απαραίτητα επιχειρηματικά προσόντα, το κατάλληλο μάρκετινγκ και την καλή γνώση του μοντέρνου επιχειρηματικού οικοσυστήματος, δεν επαρκούν για να μετατρέψουν ιδέες σε επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αυτήν την εκδήλωση, ζητείται από μια εξέχουσα ομάδα προσκεκλημένων ομιλητών να παράσχουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε αυτά τα ξεχωριστά στοιχεία επιχειρηματικότητας. Απευθυνόμενοι σε ένα ακροατήριο από αποφοίτους πανεπιστημίου και νέους επιχειρηματίες, καθώς και άλλους φορείς στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ο σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση τους αλλά και να επισημάνουμε τους κινδύνους αλλά και τις ευκαιρίες σε αυτό το παγκόσμια ανταγωνιστικό περιβάλλον του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

 Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για φοιτητές, νέους επαγγελματίες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, το ελεύθερο κοινό και οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τις τρέχουσες τάσεις στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και το ψηφιακό μάρκετινγκ. 

  

Απαιτείται εγγραφή: Για να εγγραφείτε, κάνετε κλικ εδώ ή επισκεφτείτε το www.ihu.edu.gr

–         Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθ. Ιωάννης Βλαχάβας, Κοσμήτορας, Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας

–         Οι ομιλίες της εκδήλωσης θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

–         Για πληροφορίες σχετικά με το πως να έρθετε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, κάνετε κλικ εδώ.

–        Μεταφορά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας: Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο  από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (μπροστά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην οδό Εγνατίας) στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. Ώρα αναχώρησης: 17.15 (παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στο λεωφορείο, σας συνιστούμε να εγγραφείτε online για την εκδήλωση και να σημειώσετε την προτίμηση σας για την μεταφορά το συντομότερο δυνατό.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης και παρουσιάσεις

18.00-18.15

Ioannis Vlahavas Dean, School of Science and Technology Welcome Message

18.15-18.45

Amir Gelman Genesis Partners – Junction Accelerator (Israel) What should you do in order to create a successful startup?

18.45-19.15

Georgios GrigoriadisBare Square (Greece)

Digital Analytics

19.15-19.30

Coffee Break

19.30-20.00

Nikos Nanas Noowit.com & Noodio.fm (Greece) From academia to Noowit and Noodio: Lessons learned from turning innovation into business (in Greece)

20.00-20.30

Katerina Pramatari Assoc. Prof. Athens University of Economics and Business Administration The “e-nnovation 2015” competition

20.30-20.45

Discussion and closing remarks

  

Ακολουθήστε μας:Twitter: @IHU_SciTech | Facebook: IHU School of Science & Technology | LinkedIn: International Hellenic University| Instagram: IHU_SciTech

Δεχόμαστε εγγραφές για τα μεταπτυχιακά προγράμματα μας: