Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2018-2019

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2018 -2019, που αφορά την εξεταστική του Ιουνίου 2019, θα γίνονται από τις 11 Φεβρουαρίου 2019  μέχρι 3 Μαρτίου  2019, μέσω της σελίδας https://sis.auth.gr/

Σε αυτήν την περίοδο δηλώσεων μπορείτε να δηλώσετε μαθήματα μόνο εαρινού εξαμήνου με τον περιορισμό του ν+3 αριθμού μαθημάτων (2ο,4ο εξάμηνο ν=5, 6ο εξάμηνο ν=6 και για το 8ο εξάμηνο ν=3).

Οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου πρέπει να δηλώσουν κατεύθυνση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Σας υπενθυμίζουμε ότι γίνεται αυτόματη χρέωση οφειλόμενων μαθημάτων κορμού (μέχρι 5) από τα εξάμηνα  2, 4 σε όσους φοιτητές οφείλουν μαθήματα κορμού. Εσείς θα πρέπει να δηλώσετε τα υπόλοιπα μαθήματα μέχρι τον επιτρεπόμενο αριθμό του εξαμήνου σας και να κάνετε οπωσδήποτε υποβολή δήλωσης. Στην περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο μάθημα από τα ήδη δηλωμένα που εμφανίζονται,  με άλλο οφειλόμενο της επιλογής σας  θα πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε με τη Γραμματεία στέλνοντας email  με την αλλαγή που θέλετε πάντα μέσα στην ανωτέρω προθεσμία υποβολής δηλώσεων μαθημάτων.

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συνολικά 11 μαθήματα τόσο χειμερινών όσο και εαρινών εξαμήνων αρκεί τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων που θα συμπεριληφθούν στην δήλωση, να έχουν διδαχθεί και δηλωθεί σε προγενέστερη δήλωση μαθημάτων.

Από το ακαδ. έτος 2018-2019 δίνεται η δυνατότητα αναγραφής στην αναλυτική βαθμολογία των πτυχιούχων και 2ης – ελάσσονος κατεύθυνσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής, πέραν της κύριας κατεύθυνσης του, να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον πέντε μαθήματα από μία άλλη κατεύθυνση. Σχετικές αιτήσεις για την αναγραφή της ελάσσονος κατεύθυνσης στην αναλυτική βαθμολογία πτυχιούχων μπορούν να κατατίθενται στην Γραμματεία την περίοδο υποβολής αιτήσεων ορκωμοσίας.

Όσοι φοιτητές εξαμήνου 6ου, 8ου ή επί πτυχίω επιθυμούν να δηλώσουν τα δύο μαθήματα της Ξένης γλώσσας  Αγγλικά ή Γερμανικά τα οποία δεν προσμετρώνται στη λήψη πτυχίου, θα πρέπει να στείλουν e-mail στη Γραμματεία για να συμπεριληφθούν στη δήλωση τους στην περίπτωση που ο συνολικός αριθμός μαθημάτων υπερβαίνει τον κανόνα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η δήλωση εξαμήνου που έχει ήδη ξεκινήσει δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων.

Καμία αλλαγή ή τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης δεν θα γίνει δεκτή μετά το τέλος της παραπάνω ημερομηνίας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η ενημέρωση των κατευθύνσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13-2-2019 ώρα 10.00π.μ στην αίθουσα Η6 του ημιώροφου Βιολογίας.

 

Από τη Γραμματεία