Ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου των επί πτυχίω φοιτητών

Σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής κοσμητόρων του ΑΠΘ, οι επί πτυχίω φοιτητές (9ο εξάμηνο σπουδών και πάνω) κατά την εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου 2015, μπορούν να εξεταστούν σε όλα τα οφειλόμενα μαθήματα ανεξαρτήτως εξαμήνου διδασκαλίας αρκεί τα μαθήματα αυτά να έχουν δηλωθεί έστω και μία φορά στο παρελθόν από τους φοιτητές.

Καλούνται οι φοιτητές που διανύουν το 9ο εξάμηνο σπουδών και πάνω, να τροποποιήσουν την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων μέσω της ιστοσελίδας https://sis.auth.gr/ από 1/12/2014 έως 10/12/2014 όπου θα προσθέσουν τα οφειλόμενα μαθήματα εαρινών εξαμήνων ή και χειμερινών εξαμήνων χωρίς τον περιορισμό ανώτερου αριθμού δήλωσης μαθημάτων.

Οι φοιτητές που έχουν εισαχθεί από το ακαδ. έτος 2003-2004 και πριν (με ΑΕΜ μικρότερο του 1039) και έχουν ήδη καταθέσει δήλωση μαθημάτων στη γραμματεία στην προηγούμενη περίοδο δηλώσεων, δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτυπώστε τη δήλωσή σας ή αποθηκεύστε την σε μορφή pdf στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιηθεί σαν αποδεικτικό σε περίπτωση που η δήλωσή σας δεν καταχωρηθεί. Καμία αλλαγή ή τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης δεν θα γίνει δεκτή χωρίς το αποδεικτικό υποβολής (εκτύπωση ή pdf).