Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων προπτυχιακού και μεταπτυχιακών προγραμμάτων – Νοέμβριος 2023

Χαμόγελα ικανοποίησης και χαράς πλημμύρισαν την Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, όπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του προπτυχιακού και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος Πληροφορικής.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από γονείς, συγγενείς και φίλους, που παρευρέθηκαν σε αυτή τη σημαντική στιγμή των ορκισθέντων, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με αισθήματα συγκίνησης και περηφάνιας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ορκίστηκαν οι απόφοιτοι του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής, παρουσία της Κοσμητόρισσας της Σχολής Θετικών Επιστημών, του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος, των Διευθυντών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, καθώς και Καθηγητών του Τμήματος.

Παράλληλα, απονεμήθηκαν μεταπτυχιακοί τίτλοι σε απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής και σε απόφοιτους του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα», το οποίο οργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, η Κοσμητόρισσα της ΣΘΕ Χαρά-Αγάπη-Μυρτώ Χαραλάμπους μίλησε στους αποφοίτους για τους κόπους που κατέβαλαν και τις γνώσεις που αποκόμισαν ως φοιτητές, συμβουλεύοντας τους να τις αξιοποιήσουν ως πολύτιμα εφόδια στον επαγγελματικό στίβο.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Γεώργιος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στο υψηλό γνωστικό και ερευνητικό επίπεδο που χαρακτηρίζει το Τμήμα Πληροφορικής, σημειώνοντας αξιόλογη ανοδική πορεία κατά τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Στους αποφοίτους απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι, ενώ η απόφοιτη με την υψηλότερη απόδοση  έλαβε το Αριστείο “Υπατία” της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας της Κοσμητείας της ΣΘΕ.

Το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής εύχεται στους απόφοιτους να εκπληρώσουν τους στόχους και τα όνειρά τους! Συγχαρητήρια και Καλή Σταδιοδρομία!