Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων και αναγόρευση διδακτόρων – Ιούλιος 2022

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 η τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Τμήματος Πληροφορικής στην Αίθουσα Τελετών του Παλαιού Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

Χαιρετισμούς απηυθύναν η Κοσμητόρισσα της Σχολής Θετικών Επιστημών Χαρά-Αγάπη-Μυρτώ Χαραλάμπους και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Γεώργιος Παπαδημητρίου.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ακαδημαϊκή πορεία των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Πληροφορικής, επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους και επισημαίνοντας, παράλληλα, την ηθική ανταμοιβή των καθηγητών και καθηγητριών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι στους πτυχιούχους του Τμήματος, ενώ η απόφοιτη Κελεπίρη Ζωή έλαβε το Αριστείο “Υπατία” της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας της Κοσμητείας της ΣΘΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι καθηγητές του Τμήματος Βακάλη Αθηνά, Κονοφάος Νικόλαος και Κοτρόπουλος Κωνσταντίνος, οι επίκουροι καθηγητές Κατσάνος Χρήστος και Κεραμίδας Γεώργιος, συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή τελετή για την αναγόρευση των διδακτόρων στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πρυτανείας, παρουσία του Aντιπρύτανη Α.Π.Θ. Χαράλαμπου Φείδα.

Οι διδάκτορες δέχτηκαν συγχαρητήρια και ευχές από την Κοσμητόρισσα της ΣΘΕ, καθηγητές του Τμήματος και οικεία τους πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην τελετή αναγόρευσης. Τιμητικούς τίτλους απένειμε ο Αναπλ. Πρόεδρος του Τμήματος κ. Παπαδημητρίου.

Εκ μέρους των μελών ΔΕΠ του Τμήματος ευχόμαστε στους αποφοίτους μας και τους διδάκτορες καλή σταδιοδρομία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.