Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων και αναγόρευση διδακτόρων – Μάρτιος 2023

Σε κλίμα συγκίνησης, λόγω του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς και η αναγόρευση διδακτόρων του Τμήματος Πληροφορικής, στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη, που έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση των τρένων.

Στους χαιρετισμούς που απηυθύναν ο Αντιπρύτανης Α.Π.Θ. Χαράλαμπος Φείδας, η Κοσμητόρισσα της Σχολής Θετικών Επιστημών Χαρά-Αγάπη-Μυρτώ Χαραλάμπους και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιωάννης Σταμέλος, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν σε αυτό το θλιβερό γεγονός, επισημαίνοντας την ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μη συμβεί παρόμοιο θανατηφόρο δυστύχημα ποτέ ξανά. Παράλληλα, συνεχάρησαν τους νέους πτυχιούχους, επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κοτρόπουλος και ο Επίκουρος Καθηγητής Χρήστος Κατσάνος, γονείς, φίλοι και συγγενείς των ορκισθέντων, που μοιράστηκαν μαζί τους τη χαρά και τη συγκίνηση.

Το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος εύχεται στους διδάκτορες και τους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!