Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων και αναγόρευση διδακτόρων – Νοέμβριος 2022

Ενθουσιασμό, χαμόγελα και πανηγυρικό κλίμα περιλάμβανε η τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων και η αναγόρευση διδακτόρων του Τμήματος Πληροφορικής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Γονείς, φίλοι, συγγενείς και συμφοιτητές μοιράστηκαν με τους απόφοιτους στιγμές χαράς και συγκίνησης, δίνοντάς τους ευχές για καλή σταδιοδρομία.

Στους χαιρετισμούς που απηυθύναν ο Αντιπρύτανης Α.Π.Θ. Χαράλαμπος Φείδας, η Κοσμητόρισσα της Σχολής Θετικών Επιστημών Χαρά-Αγάπη-Μυρτώ Χαραλάμπους και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιωάννης Σταμέλος, συνεχάρησαν τους νέους πτυχιούχους, ενώ  αναφέρθηκαν στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην αρχή της επαγγελματικής τους ζωής.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Θρασύβουλος-Κωνσταντίνος Τσιάτσος και ο Επίκουρος Καθηγητής Κατσάνος Χρήστος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι στους διδάκτορες και τους απόφοιτους, ενώ το Αριστείο “Υπατία” της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας της Κοσμητείας της ΣΘΕ έλαβε η απόφοιτη Αποστολίδου Αλεξάνδρα.

Το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος εύχεται στους διδάκτορες και τους απόφοιτους μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, αντάξια των προσπαθειών, των ονείρων και των προσδοκιών τους.