Πρόγραμμα ορκωμοσίας Τμήματος Πληροφορικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Πληροφορικής για την εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Τελετών του Παλαιού Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

Στην τελετή μπορούν να παρευρεθούν έως δύο (2) συνοδοί ανά απόφοιτο. Παρακαλούμε οι απόφοιτοι να αποστείλετε με email από τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό στο info@csd.auth.gr τα ονόματα των ατόμων που θα σας συνοδεύσουν (μέχρι 2 άτομα) το αργότερο 5 μέρες πριν από την ορκωμοσία.

Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Επίσης, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Οι απόφοιτοι και οι συνοδοί τους, θα πρέπει να προσέλθουν μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής (9:00 π.μ.)

Πρόγραμμα της τελετής  εδώ