ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2023 – 2024

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2023 – 2024, που αφορά την εξεταστική του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024, παρατείνονται από 7 Νοεμβρίου 2023 (09:00 π.μ.)  μέχρι και 8 Νοεμβρίου 2023 (23:59 μ.μ.), μέσω της σελίδας https://students.auth.gr

Σε αυτήν την περίοδο δηλώσεων μπορείτε να δηλώσετε μαθήματα μόνο χειμερινού εξαμήνου με τον περιορισμό του ν+3 αριθμού μαθημάτων (1ο, 3ο, 5ο εξάμηνο ν=5 για το 7ο εξάμηνο ν=6).

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Οι φοιτητές του 3ου,5ου και 7ου εξαμήνου θα πρέπει να δηλώσετε τα μαθήματα κορμού που οφείλετε από προηγούμενα εξάμηνα (μέχρι 5), και έπειτα να δηλώσετε και τα υπόλοιπα μαθήματα, μέχρι τον επιτρεπόμενο αριθμό του εξαμήνου σας και να κάνετε υποβολή δήλωσης.

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συνολικά 11 μαθήματα τόσο χειμερινών όσο και εαρινών εξαμήνων αρκεί τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων που θα συμπεριληφθούν στην δήλωση, να έχουν διδαχθεί και δηλωθεί σε προγενέστερη δήλωση μαθημάτων.

Οι επί πτυχίω φοιτητές που έχουν επιλέξει κατεύθυνση, εφόσον επιθυμούν να μεταβούν από το σύστημα των κατευθύνσεων στο σύστημα των ροών, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία μέσω email (ΜΟΝΟ από τον ιδρυματικό τους).

ΟΙ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Καμία αλλαγή, τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης δεν θα γίνει δεκτή μετά το τέλος της παραπάνω ημερομηνίας.

Από τη Γραμματεία