Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στο Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ καλωσόρισαν μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού σε ειδική εκδήλωση που διεξήχθη στο Αμφιθέατρο «Εμπειρίκος» της ΣΘΕ.

Η τελετή υποδοχής των πρωτοετών πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, με τους εκπροσώπους του Τμήματος Πληροφορικής να υποδέχονται θερμά τους νέους φοιτητές, οι οποίοι, από την πλευρά τους, σκορπούσαν χαμόγελα ικανοποίησης.

Στους φοιτητές μίλησε ο πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής Ιωάννης Σταμέλος, ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό της Κοσμητόρισσας της ΣΘΕ κ. Χαραλάμπους.

Ο πρόεδρος συνεχάρη τους πρωτοετείς φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επισημαίνοντας ότι αυτή η επιτυχία σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου δυναμικού κύκλου στη ζωή τους. Αναφερόμενος στο σκοπό και τη δράση του Τμήματος Πληροφορικής, ο κ. Σταμέλος τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια οι φοιτητές του Τμήματος να λάβουν υψηλής στάθμης εκπαίδευση, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώνονται για τους νέους επιστήμονες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής πραγματοποιήθηκε ενημερωτική παρουσίαση  από τον επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Γεώργιο Κεραμίδα για το πρόγραμμα σπουδών, τα μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και τις προοπτικές εργασίας των φοιτητών και αποφοίτων. Επίσης, ενημέρωση έγινε για τις υπηρεσίες της Γραμματείας και τις υπηρεσίες του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ για το παράρτημα της ACM στο ΑΠΘ μίλησαν  μέλη της ομάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο φοιτητής πρώτου έτους που εισήχθη στο Τμήμα με την υψηλότερη βαθμολογία, στον οποίο επιδόθηκε αναμνηστικό δώρο από τον πρόεδρο του Τμήματος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Πληροφορικής, καθώς και εκπρόσωποι φοιτητών.

Δείτε εδώ   την παρουσίαση από την υποδοχή των πρωτοετών