Δήλωση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Καινοτομίας της Nestlé – Ignite Ideas μέχρι 15/10

Πρόγραμμα καινοτομίας Ignite Ideas – Round III, ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION, Athens University of Economics and Business με τη συνεργασία της Nestlé Ελλάς

 

Το πρόγραμμα αναζητά ταλαντούχους νέους επιστήμονες (φοιτητές, ερευνητές, διδάκτορες) που ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε σε μία επιχειρηματική ομάδα και να συμβάλλουν με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας υπηρεσίας / προϊόντος με την υποστήριξη της Nestlé και του Κέντρου ACEin. Επομένως, θα θέλαμε να προωθήσετε τη σχετική ανακοίνωση στους φοιτητές/αποφοίτους/ερευνητές σας που πιθανόν να ενδιαφέρονται.

Με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα:

  • Να δουλέψουν σε ομάδες πάνω σε σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν καινοτόμες υπηρεσίες / προϊόντα.

  • Να συμμετέχουν σε workshops που αφορούν εκπαίδευση σε τεχνικές γέννησης ιδεών, επιχειρηματικού μοντέλου, business validation, έρευνα αγοράς, prototyping κτλ.

  • Να γνωρίσουν εξειδικευμένα στελέχη της Nestlé και του Κέντρου ACEin και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές σε πιθανές ιδέες που έχουν.

Οι προκλήσεις που καλούνται να επιλύσουν αφορούν:

  • Καινοτόμες Υπηρεσίες και Μοντέλα Προσέγγισης για τον Καταναλωτή και τον Πελάτη 

  • Καινοτόμες λύσεις για Data Driven εμπορικές αποφάσεις, αξιοποιώντας κυρίως πρακτικές Data Analytics και Artificial Intelligence

  • Καινοτόμες Εφαρμογές στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση των Καταναλωτών και των Πελατών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Ignite Ideas – Round III μέχρι και τις 15 Οκτωβριου 2022 εδώ.

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου