Εξετάσεις εαρινού εξαμήνου

Εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής καθηγ. κ. Ελ. Αγγελή, σας ενημερώνουμε για το παρακάτω:

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές

Το Τμήμα Πληροφορικής λόγω των έκτακτων υγειονομικών προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία και με μοναδικό στόχο την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού θα ακολουθήσει τις οδηγίες της Πρυτανείας και την πρόσφατη απόφαση της Συγκλήτου για εξετάσεις αποκλειστικά από απόσταση, εκτάκτως για το εαρινό εξάμηνο.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες και το ακροατήριο του κάθε μαθήματος ο διδάσκων ή η διδάσκουσα θα οργανώσουν την εξέταση με τρόπο που να διασφαλίζεται η πρόσβαση όλων των φοιτητών και φοιτητριών και θα ενημερώσουν με ανακοινώσεις.

Θα υπάρξει κανονικά πρόγραμμα εξετάσεων το οποίο επίσης θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι παραδόσεις της ύλης θα ολοκληρωθούν από απόσταση μέχρι τέλος Μαΐου, οι εξετάσεις των επί πτυχίω του χειμερινού εξαμήνου θα ολοκληρωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και οι εξετάσεις του εαρινού θα ξεκινήσουν από 17 Ιουνίου.

Ζητούμε την κατανόηση, την υπομονή και τη συνεργασία όλων, οι περιστάσεις είναι πρωτόγνωρες και έκτακτες και η οργάνωση εξετάσεων από απόσταση για ολόκληρο το ΑΠΘ έχει τεράστιες τεχνικές δυσκολίες. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε συνεχώς τις ανακοινώσεις και το email σας.

Με την ευχή να βρεθούμε τον Σεπτέμβριο κανονικά στις αίθουσες
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Πληροφορικής