Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2015

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά τις Ημέρες Καριέρας που θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο ‘Ιωάννης Βελλίδης’.

Οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του ΑΠΘ που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις Ημέρες Καριέρας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από 27 Απριλίου έως και 4 Μαΐου. Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στη ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ  και στη συνέχεια να αποστείλετε email στο jobfair.auth@gmail.com με τις επιχειρήσεις, στις οποίες επιθυμείτε να δώσετε συνέντευξη, επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας σε pdf. Μην ξεχάσετε στο email να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και το username (email) με το οποίο είστε εγγεγραμμένοι στη ΔΑΣΤΑ. Αιτήσεις χωρίς συνημμένο βιογραφικό ή/και χωρίς username ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ δε θα λαμβάνονται υπόψη! Δείτε εδώ ένα υπόδειγμα αίτησης μέσω email.

Σημειώνεται ότι φέτος για πρώτη χρονιά οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν, από τα βιογραφικά που θα τους αποσταλούν, τους υποψηφίους που θέλουν να δουν σε συνέντευξη. Έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε έως και 10 εταιρείες και 5 εναλλακτικές επιλογές, σε περίπτωση που δεν σας επιλέξουν κάποιες από τις 10 πρώτες. Δε θα υπάρξει κάποιου είδους επιβεβαίωση της αίτησής σας. Όταν λήξει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και επιλέξουν οι επιχειρήσεις τους υποψηφίους που θα δουν, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΑΣΤΑ ανακοίνωση με τους συγκεντρωτικούς πίνακες των ραντεβού ανά εταιρεία.

Αναλυτικά στοιχεία για τη διαδικασία συμμετοχής, τις εταιρείες και το προφίλ των υποψηφίων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://dasta.auth.gr/jobfair_apply.aspx 

Τον Συνοπτικό Πίνακα των Εταιρειών που συμμετέχουν, μαζί με τις ώρες & μέρες συμμετοχής και τις ειδικότητες των υποψηφίων που ζητάνε, μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Πληροφορίες:

 

Χριστίνα Λιόντα-Μίγγα, Τ: 2310 994009, Ε: dasta@auth.gr

Κική Ματσούκα, Τ: 2310 999320, Ε: matsouka@auth.gr