11ο Βήμα μεταπτυχιακού φοιτητή TITAN

H Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διοργανώνει την Παρασκευή 27/5/2016 στο ξενοδοχείο THE MET Hotel το 11ο κατά σειρά «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή».

Το «Βήμα» είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε το 2002 με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας της εταιρίας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των αυριανών στελεχών της οικονομίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στη διεθνή αγορά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 100 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Anatolia College και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι αρχικά το ξενοδοχείο THE MET HOTEL και στη συνέχεια το εργοστάσιο του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ευκαρπίας, ώστε να έχουν οι φοιτητές την ευκαιρία, στα πλαίσια της εκδήλωσης, να ξεναγηθούν στους χώρους ενός εργοστασίου τσιμέντου. 

Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο:

«Πλοήγηση στη σύγχρονη αγορά εργασίας: Πραγματικότητα και προοπτικές»

Οι ομιλητές θα συζητήσουν με τους φοιτητές τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στο πεδίο που δραστηριοποιείται η εταιρεία τους, τόσο από την άποψη της νέας επιχειρηματικότητας όσο και από την άποψη της στελέχωσης με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.  Επίσης, θα παρέχουν στους φοιτητές παραδείγματα και συμβουλές για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν.

Μπορείτε εδώ να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 Σας ενημερώνουμε επισης ότι υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην εκδήλωση με πούλμαν που θα διαθέσει η εταιρία. 

Το σημείο αναχώρησης των πούλμαν θα είναι εμπρός από το Δημαρχιακό Μέγαρο την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 9:15 π.μ. 

Στις 14:30μ.μ  τα πούλμαν θα αναχωρήσουν  από το MET HOTEL για το εργοστάσιο Τσιμέντων Τιτάν περιοχή Ν. Ευκαρπία

Θα ακολουθήσει η ξενάγηση στο εργοστάσιο 14:30μ.μ  -15:30μ.μ.

Στις 15:30μ.μ τα πούλμαν θα επιστρέψουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

  

Δηλώστε συμμετοχή σχετικά με την εκδήλωση(ονοματεπώνυμο) και την χρήση ή όχι του πούλμαν με e-mail στο pms_info@csd.auth.gr μέχρι την Κυριακή 22/5/2016.