Προκήρυξη πλήρους υποτροφίας για το μηνιαίο Θερινό Σχολείο από το Shanghai International Studies University της Κίνας

Προκήρυξη μιας (1) πλήρους υποτροφίας για το μηνιαίο Θερινό Σχολείο προσφερόμενη από το Shanghai International Studies University της Κίνας, σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του ΑΠΘ

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ.  με το Shanghai International Studies University (SISU), της Κίνας, προσφέρεται μία (1) πλήρης υποτροφία σε άριστους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές  και υποψήφιους διδάκτορες του Α.Π.Θ. για παρακολούθηση Θερινού Σχολείου στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, στο διάστημα από 11 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2016 (4 εβδομάδες).

Συγκεκριμένα το SISU αναφέρει: “ I am very happy to notify you, that, as an important partner of SISU, your university is given one full scholarship. Please give the opportunities to your excellent students who are interested in learning about china, and those that you believe will serve as ambassador of your university. Please find the attached brochure of the program”.

Η υποτροφία καλύπτει: το κόστος συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο, την διδακτική ύλη, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκδρομές τα Σαββατοκύριακα και διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου.

Ο επικρατέστερος υποψήφιος θα πρέπει να καλύψει εξ ιδίου το κόστος: των μεταφορικών τους εξόδων, της visa, της ιατρικής του ασφάλισης και των διάφορων προσωπικών του εξόδων.

 Τυχόν ενδιαφερόμενοι φοιτητές ή υποψήφιοι διδάκτορες παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με  τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εντός του εντύπου : “ABrochureofOneBeltOneRoadSummerProgram 2016”, έως την Δευτέρα 23 Μαΐου, 2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (ισόγειο Κτιρίου Διοικήσεως).

Σε περίπτωση περισσοτέρων υποψηφιοτήτων, η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων θα προβεί στην επιλογή του πλέον άριστου.

Βρείτε εδώ το σχετικό πληροφοριακό υλικό, εδώ το πρόγραμμα και το έντυπο της αίτησης.