Συνέδριο European Joint Conferences on Theory and Practice of Software (ETAPS 2018)

Άρχισαν σήμερα οι εργασίες του 21ου European Joint Conferences on Theory and Practice of Software (ETAPS) που διοργανώνεται φέτος στη Θεσσαλονίκη από το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. Η οργανωτική επιτροπή υπό την προεδρία του Επ.Καθηγητή Παναγιώτη Κατσαρού απαρτίζεται από καθηγητές του Τομέα Λογισμικού, Υλικού και Θεμελιώσεων.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. Καθ. Περικλής Μήτκας, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και ο Πρόεδρος της διευθύνουσας επιτροπής του ETAPS Διακεκριμένος Καθ. Joost-Pieter Katoen. Στις εργασίες του συνεδρίου που γίνεται στο Makedonia Palace συμμετέχουν διαπρεπείς ερευνητές στην περιοχή της Επιστήμηςτου Λογισμικού (Software Science) από την Google Brain, την AT&T και πολλές άλλες εταιρείες και πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Το φετινό ETAPS έχει προσελκύσει τη συμμετοχή 423 συνέδρων από 39 χώρες σε 4 ηπείρους.
Οι εργασίες ολοκληρώνονται την Παρασκευή 20 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα από την εκδήλωση παρέχονται από την ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://www.etaps.org