Πρόσκληση για Εκπαίδευση σε “Emerging Technologies for 5G networks”

Η ερευνητική ομάδα Ασύρματων και Φωτονικών Συστημάτων και Δικτύων, (WinPhos, http://winphos.web.auth.gr/), του  Εργαστηρίου Δικτύων και Συστημάτων Επικοινωνιών, του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ,  στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας (http://kedek.auth.gr/) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνει ένα σχολείο για εκπαίδευση σε “Emerging Technologies for 5G networks”.

Το σχολείο είναι από 10-13 Σεπτεμβρίου 2019 και απευθύνεται σε φοιτητές Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Η/Υ που ενδιαφέρονται για τις τρέχουσες εξελίξεις σε θέματα Δικτύων 5 γενιάς.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει ομιλητές τόσο από τη βιομηχανία όσο και από πανεπιστήμια από διακεκριμένους επιστήμονες στην περιοχή των 5G Δικτύων καθώς επίσης και hands on εμπειρία σε “Antenna array simulations” και “Experimental Training on PON and Fiber Wireless links”.

Το πρόγραμμα του σχολείου βρίσκεται στο http://www.5g-phos.eu/index.php/training-school-5G. Το σχολείο είναι δωρεάν αλλά για να το παρακολουθήσετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε http://www.5g-phos.eu/index.php/add-sch-regΘα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Τέλος, θα υπάρχει λεωφορείο που μπορεί να μεταφέρει αυτούς που θα παρακολουθήσουν το σχολείο με 2 σταθμούς μέσα στην πόλη στα ξενοδοχεία City Hotel & Μακεδονία Παλλάς.