Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων και συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2015-2016

Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2015-2016, που αφορά την εξεταστική του Ιανουαρίου 2016, θα γίνουν από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι 2 Νοεμβρίου  2015, μέσω της σελίδας https://sis.auth.gr/

Προϋπόθεση για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων είναι ο ενεργός ιδρυματικός λογαριασμός (πανεπιστημιακό email: username@csd.auth.gr)

Σε αυτήν την περίοδο δηλώσεων μπορείτε να δηλώσετε μαθήματα μόνο χειμερινού εξαμήνου με τον περιορισμό του ν+3 αριθμού μαθημάτων (1ο, 3ο, 5ο εξάμηνο ν=5 / 7ο εξάμηνο ν=6).

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συνολικά 11 μαθήματα τόσο χειμερινών όσο και εαρινών εξαμήνων αρκεί τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων που θα συμπεριληφθούν στην δήλωσή τους, να έχουν ξαναδηλωθεί σε προγενέστερη δήλωση μαθημάτων.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτυπώστε τη δήλωσή σας ή αποθηκεύστε την σε μορφή pdf στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιηθεί σαν αποδεικτικό σε περίπτωση που η δήλωσή σας δεν καταχωρηθεί.

Καμία αλλαγή ή τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης δεν θα γίνει δεκτή χωρίς το αποδεικτικό υποβολής (εκτύπωση ή pdf).

Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δήλωσης μαθημάτων, ακολουθεί η δήλωση συγγραμμάτων για τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στη δήλωση μαθημάτων. 

Ηλεκτρονική δήλωση συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 μέσω της σελίδας http://eudoxus.gr χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού λογαριασμού.

Οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα που έχουν συμπεριλάβει στην τρέχουσα δήλωση μαθημάτων τους στο χειμερινό εξάμηνο του 2015-2016.

Η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.