Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2016-2017

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2016 -2017, που αφορά την εξεταστική του Ιανουαρίου 2017, θα γίνουν από τις 17 Οκτωβρίου 2016  μέχρι 31 Οκτωβρίου  2016, μέσω της σελίδας https://sis.auth.gr/

Προϋπόθεση για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων είναι ο ενεργός ιδρυματικός λογαριασμός (πανεπιστημιακό email)

Σε αυτήν την περίοδο δηλώσεων μπορείτε να δηλώσετε μαθήματα μόνο χειμερινού εξαμήνου με τον περιορισμό του ν+3 αριθμού μαθημάτων (1ο, 3ο, 5ο εξάμηνο ν=5 / 7ο εξάμηνο ν=6).

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συνολικά 11 μαθήματα τόσο χειμερινών όσο και εαρινών εξαμήνων αρκεί τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων που θα συμπεριληφθούν στην δήλωση, να έχουν διδαχθεί και δηλωθεί σε προγενέστερη δήλωση μαθημάτων.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι οι φοιτητές του 7ο εξαμήνου και μεγαλύτερων που επιθυμούν να δηλώσουν τα δύο μαθήματα:
1. Σχολική Παιδαγωγική Ι κωδ. ΣΧΠΙ400

2. Παιδαγωγικοί Προβληματισμοί από την Εισαγωγή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση κωδ. Π1901 τα οποία απαιτούνται μόνο για τη λήψη του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας και δεν προσμετρώνται στη λήψη πτυχίου θα πρέπει να στείλουν e-mail στη Γραμματεία για να συμπεριληφθούν στη δήλωση τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτυπώστε τη δήλωσή σας ή αποθηκεύστε την σε μορφή pdf στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιηθεί σαν αποδεικτικό σε περίπτωση που η δήλωσή σας δεν καταχωρηθεί.

Καμία αλλαγή ή τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης δεν θα γίνει δεκτή μετά το τέλος της  παραπάνω ημερομηνίας.

Από τη Γραμματεία