Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2017-2018

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2017 -2018, που αφορά την εξεταστική του ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, θα γίνονται  από τις 15 Φεβρουαρίου 2018  μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018, μέσω της σελίδας https://sis.auth.gr/

Οι φοιτητές που βρίσκονται στα 4 πρώτα έτη των σπουδών τους, μπορούν να δηλώσουν μαθήματα μόνο εαρινού εξαμήνου με τον περιορισμό ν+3 ως ανώτερο αριθμό δήλωσης μαθημάτων.

Για το 2ο και 4ο εξάμηνο ν=5, για το 6ο εξάμηνο ν=6  και για το 8ο εξάμηνο ν=3 

Οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου πρέπει να δηλώσουν κατεύθυνση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Σας υπενθυμίζουμε ότι από το φετινό  ακαδ. έτος 2017-18 θα  γίνεται αυτόματη χρέωση οφειλόμενων μαθημάτων κορμού (μέχρι 5) από τα εξάμηνα  2 και 4  σε όσους φοιτητές οφείλουν μαθήματα κορμού.

Εσείς θα πρέπει να δηλώσετε τα υπόλοιπα μαθήματα μέχρι τον επιτρεπόμενο αριθμό του εξαμήνου σας και να κάνετε οπωσδήποτε υποβολή δήλωσης.

Στην περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο μάθημα από τα ήδη δηλωμένα που εμφανίζονται,  με άλλο οφειλόμενο κορμού της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε με τη Γραμματεία στέλνοντας e-mail με στοιχεία επικοινωνίας σας (ΑΕΜ, ονοματεπώνυμο και κινητό) και την αλλαγή που θέλετε πάντα μέσα στην ανωτέρω προθεσμία υποβολής δηλώσεων μαθημάτων.

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συνολικά 11 μαθήματα τόσο χειμερινών όσο και εαρινών εξαμήνων αρκεί τα μαθήματα των χειμερινών  εξαμήνων που θα συμπεριληφθούν στην δήλωση, να έχουν διδαχθεί και δηλωθεί σε προγενέστερη δήλωση μαθημάτων.

Όσοι φοιτητές εξαμήνου 6ου, 8ου ή επί πτυχίω επιθυμούν να δηλώσουν τα δύο μαθήματα της Ξένης γλώσσας  Αγγλικά ή Γερμανικά τα οποία δεν προσμετρώνται στη λήψη πτυχίου, θα πρέπει να στείλουν e-mail στη Γραμματεία για να συμπεριληφθούν στη δήλωση τους στην περίπτωση που ο συνολικός αριθμός μαθημάτων υπερβαίνει τον κανόνα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η δήλωση εαρινού εξαμήνου που έχει ήδη ξεκινήσει δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων.

Καμία αλλαγή ή τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης δεν θα γίνει δεκτή μετά το τέλος της  παραπάνω ημερομηνίας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η ενημέρωση των κατευθύνσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23-2-2018  ώρα 12.00π.μ στην αίθουσα Β του ημιώροφου Βιολογίας.

Από τη Γραμματεία