Εθελοντές για το σεμινάριο Grow Greek Tourism Online

                                     Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η

Το Τμήμα Πληροφορικής αναζητώντας  διαχρονικά τρόπους  να προσφέρει στους φοιτητές και αποφοίτους του την καλύτερη δυνατή κατάρτιση, υποδέχεται την προσεχή Τρίτη 10/10/2017, μαζί με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ, το σεμινάριο Grow Greek Tourism Online.

(http://www.csd.auth.gr/el/news/announcements/item/1217-google-greek-tourism).

Όσοι από σας δεν είχατε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε την περσινή χρονιά, είναι ευκαιρία να το κάνετε τώρα, αφού οτιδήποτε μπορεί να προστεθεί στο βιογραφικό μας, θετικό είναι στη μελλοντική μας αναζήτηση για επαγγελματική αποκατάσταση.

Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε, πως η οργανωτική επιτροπή του Σεμιναρίου αναζητά εθελοντές (7-8 άτομα). Θα πρέπει να γνωρίζετε, πως ακόμη και η εθελοντική συμμετοχή στις παράπλευρες δράσεις ενός συνεδρίου ή ενός σεμιναρίου, είναι μια εμπειρία που μόνο θετική απόχρωση έχει.

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κα Παιάνα, peana@csd.auth.gr, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 9/10.

Προκειμένου να λύσετε οποιεσδήποτε απορίες σας σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει ένας εθελοντής, παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ.