Διάλεξη ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ‘Adversarial Examples and Generative Adversarial Networks’. Συνάντηση ερευνητικής ομάδας ΙΚΑΡΟΣ 5/10/2018 17:00-19:00, Αίθουσα H4, ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού

Στα πλαίσια του κύκλου διαλέξεων “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ”, που οργανώνεται από το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ και την ερευνητική ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5/10/2018 στις 5-7 μ.μ. οι παρακάτω δραστηριότητες: 

  • Διάλεξη ‘Adversarial Examples and Generative Adversarial Networks’, Εισηγητής Ευστάθιος Χατζηκυριακίδης, 5-6 μμ.
  • Συνάντηση των μελών της ομάδας ΙΚΑΡΟΣ: 6-7 μμ.

Μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος, που θέλει να κάνει έρευνα ή/και ανάπτυξη στις περιοχές της μηχανικής μάθησης ή τεχνητής όρασης ή τεχνολογιών drones.

Τα αντικείμενα ΔΕΝ περιορίζονται μόνον σε θέματα drones, αλλά μπορούν να επεκταθούν και σε οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές της μηχανικής μάθησης ή τεχνητής όρασης. 

Η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (http://icarus.csd.auth.gr/) δραστηριοποιείται σε συνεργασία με τους ερευνητές του έργου “MULTIDRONE” (https://multidrone.eu/) σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης για τεχνολογίες drones, drone imaging, τεχνητής όρασης, μηχανικής μάθησης/βαθειών νευρωνικών δικτύων, ρομποτικής και επεξεργασίας εικόνας/βίντεο/σήματος.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ίδια μέρα και ώρα στην Αίθουσα Διδασκαλίας H4 του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ (ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού). 

Προσκαλούνται ενδιαφερόμενα νέα μέλη (κυρίως φοιτητές ή απόφοιτοι ΣΘΕ, Πολυτεχνικής Σχολής ή ΤΕΙ ή άτομα με ερευνητικά/αναπτυξιακά ενδιαφέροντα) να συμμετάσχουν,

στέλνοντας ταυτόχρονα email με σύντομο βιογραφικό στο pitas@aiia.csd.auth.gr και στο Christos Papaioannidis <chpapaioann@aiia.csd.auth.gr> καθώς και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JAB6sFMjfPl6JEAnsPc2PnJfp7tj-wcSKb6zrMyO2FY/edit?usp=sharing

Ι. Πήτας