Υποδοχή πρωτοετών 2019

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο «Εμπειρίκος» της ΣΘΕ,  το Τμήμα Πληροφορικής υποδέχθηκε τους νέους φοιτητές του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  ένα σύντομο χαιρετισμό-καλωσόρισμα από τον Κοσμήτορα της ΣΘΕ, Καθηγητή κο Σ. Χιντήρογλου, τον Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής Καθηγητή κο Ε. Αγγελή καθώς και εκπρόσωπο του Συλλόγου των φοιτητών. Ακολούθησε βράβευση -με επίδοση αναμνηστικού- του πρωτοετή φοιτητή Γ. Γιαμουστάρη, που εισήχθη στο Τμήμα με την υψηλότερη βαθμολογία, των διακριθέντων φοιτητών του Τμήματος, καθώς και των υποψηφίων διδακτόρων, οι οποίοι έλαβαν υποτροφία από διάφορους φορείς. Δύο εξ αυτών ο Ν. Πασσαλής, διδάκτορας του Τμήματος και ο Σ. Πίτρης, υποψήφιος διδάκτορας, τιμήθηκαν με εύφημη μνεία από την Επιτροπή Αξιολόγησης της ΣΘΕ, για το «Βραβείο Αριστείας Νέου Ερευνητή για το έτος 2019». Στα πλαίσια της βράβευσής τους οι τιμώμενοι παρουσίασαν δείγμα της εργασίας τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενημερωτικές και χρηστικές παρουσιάσεις: του Τμήματος, των προγραμμάτων ERASMUS, των υπηρεσιών του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του γραφείου Διασύνδεσης καθώς επίσης και παρουσίαση του ACM.