Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2019-2020

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2019 -2020, που αφορά στην εξεταστική του Ιουνίου 2020, θα γίνονται από τις 11 Φεβρουαρίου 2020  μέχρι 8 Μαρτίου  2020, μέσω της σελίδας https://sis.auth.gr/

Σε αυτήν την περίοδο δηλώσεων, μπορείτε να δηλώσετε μαθήματα μόνο εαρινού εξαμήνου με τον περιορισμό του ν+3 αριθμού μαθημάτων (2ο,4ο εξάμηνο ν=5, 6ο εξάμηνο ν=6 και για το 8ο εξάμηνο ν=3).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι γίνεται αυτόματη χρέωση οφειλόμενων μαθημάτων κορμού (μέχρι 5) από τα εξάμηνα 2, 4 σε όσους φοιτητές οφείλουν μαθήματα κορμού. Εσείς θα πρέπει να δηλώσετε τα υπόλοιπα μαθήματα μέχρι τον επιτρεπόμενο αριθμό του εξαμήνου σας και να κάνετε οπωσδήποτε υποβολή δήλωσης. Στην περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο μάθημα από τα ήδη δηλωμένα που εμφανίζονται με άλλο οφειλόμενο της επιλογής σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε με τη Γραμματεία στέλνοντας email από τον ιδρυματικό σας λογαριασμό με την αλλαγή που θέλετε πάντα μέσα στην ανωτέρω προθεσμία υποβολής δηλώσεων μαθημάτων.

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συνολικά 11 μαθήματα τόσο χειμερινών όσο και εαρινών εξαμήνων αρκεί τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων που θα συμπεριληφθούν στην δήλωση, να έχουν διδαχθεί και δηλωθεί σε προγενέστερη δήλωση μαθημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές που διανύουν το 8ο εξάμηνο και οι επί πτυχίω φοιτητές που έχουν επιλέξει κατεύθυνση, εφόσον επιθυμούν να μεταβούν από το σύστημα των κατευθύνσεων στο σύστημα των ροών, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία είτε με email (ΜΟΝΟ από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό) είτε αυτοπροσώπως στις ώρες εξυπηρέτησης Γραμματείας (11:00 – 12:30).

Όσοι φοιτητές του 6ου, 8ου εξαμήνου και μεγαλυτέρων, επιθυμούν να δηλώσουν το παρακάτω μάθημα το οποίο απαιτείται μόνο για τη λήψη της Βεβαίωσης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας και δεν προσμετράται στη λήψη πτυχίου, θα πρέπει να στείλουν e-mail στη Γραμματεία για να συμπεριληφθεί στη δήλωση τους στην περίπτωση που ο συνολικός αριθμός μαθημάτων υπερβαίνει τον κανόνα.

  1. Παιδαγωγικοί Προβληματισμοί από την Εισαγωγή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση κωδ. Π1901. Στο συγκεκριμένο μάθημα θα γίνουν δεκτοί έως 80 φοιτητές από Τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής και της Σχολής Θετικών Επιστημών. Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να συνεννοηθούν με τον διδάσκοντα κατά το εναρκτήριο μάθημά του, πριν το δηλώσουν στη γραμματεία του Τμήματός μας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η δήλωση εξαμήνου που έχει ήδη ξεκινήσει δεν αποτελεί δήλωση μαθημάτων.

Καμία αλλαγή, τροποποίηση ή εκπρόθεσμη κατάθεση δήλωσης, δεν θα γίνει δεκτή μετά το τέλος της παραπάνω ημερομηνίας.

 

Από τη Γραμματεία