Ενημέρωση για αναμετάδοση και εξ αποστάσεως ορκωμοσία του Τμήματος Πληροφορικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Πληροφορικής για την εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Τελετών του Παλαιού Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ.

Η τελετή θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, παρακάτω:

 

Στην τελετή μπορούν να παρευρεθούν έως δύο (2) συνοδοί ανά απόφοιτο. Παρακαλούμε οι απόφοιτοι να αποστείλετε με email από τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό στο info@csd.auth.gr τα ονόματα των ατόμων που θα σας συνοδεύσουν (μέχρι 2 άτομα) το αργότερο 5 μέρες πριν από την ορκωμοσία.

Η είσοδος στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Επίσης, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Οι απόφοιτοι και οι συνοδοί τους, θα πρέπει να προσέλθουν μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής (9:00 π.μ.).

Κατόπιν ενημέρωσης από τις Πρυτανικές Αρχές υπάρχει δυνατότητα ορκωμοσίας εξ αποστάσεως (μέσω zoom). Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ορκωμοσία εξ αποστάσεως να το δηλώσετε με αποστολή email από τον πανεπιστημιακό σας λογαριασμό στο info@csd.auth.gr έως και την Τρίτη 16/11/2021. Οι φοιτητές που θα επιλέξουν την ορκωμοσία εξ αποστάσεως, μετά το πέρας της τελετής θα λάβουν στο email τους πρωτόκολλο ορκωμοσίας, το οποίο θα πρέπει να υπογράψουν με φυσική υπογραφή και να αποστείλουν το πρωτότυπο στην Γραμματεία του Τμήματος. Μόλις παραληφθεί από τη Γραμματεία θα λάβουν τα αντίγραφα πτυχίου και τα πιστοποιητικά.

Πρόγραμμα της τελετής εδώ