Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2016-2017

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2016-2017, που αφορά την εξεταστική του Ιουνίου 2017, θα γίνονται από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017, μέσω της σελίδας https://sis.auth.gr/
Οι φοιτητές που βρίσκονται στα 4 πρώτα έτη των σπουδών τους, μπορούν να δηλώσουν μαθήματα μόνο εαρινού εξαμήνου με τον περιορισμό ν+3 ως ανώτερο αριθμό δήλωσης μαθημάτων με προτεραιότητα τα οφειλόμενα από προηγούμενα εαρινά εξάμηνα.

Οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου πρέπει να δηλώσουν κατεύθυνση.

Η ενημέρωση των κατευθύνσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15-2-2017 ώρα 11.00π.μ στην αίθουσα Β του ημιώροφου Βιολογίας.

Για το 2ο και 4ο εξάμηνο ν=5, για το 6ο εξάμηνο ν=6  και για το 8ο εξάμηνο ν=3 

Οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν 11 μαθήματα εαρινού και χειμερινού εξαμήνου. Ειδικά για τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων μπορούν να δηλωθούν μόνο εφόσον έχουν ξαναδηλωθεί στο παρελθόν.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ  ότι:

Μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων μόνον εφόσον τα έχετε δηλώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκτυπώστε τη δήλωσή σας ή αποθηκεύστε την σε μορφή pdf στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιηθεί σαν αποδεικτικό σε περίπτωση που η δήλωσή σας δεν καταχωρηθεί.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ   ότι από το επόμενο ακαδ. έτος 2017-18 μέρος των μαθημάτων που καταχωρούνται στην δήλωση μαθημάτων θα γίνεται με  αυτόματη χρέωση οφειλόμενων μαθημάτων κορμού των αντίστοιχων εξαμήνων  (χειμερινού – εαρινού).

Από τη γραμματεία