Green Challenge: International Student Conference and Competition 2018

Σας ενημερώνουμε ότι περιήλθε στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ επιστολή που αφορά προσφορά εκ μέρους του Denmark Technical University της Κοπενγχάγης για συμμετοχή με υποτροφία προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητριών/φοιτητών του ΑΠΘ, στο Green Challenge student Conference and Competition (20-22 June 2018,Copenhagen).

Yπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο προγραμμάτων:

Α) Για συμμετοχή στο διήμερο συνέδριο Green Challenge 2018 (20-22.6.2018), όπου η υποτροφία θα καλύπτει την διαμονή και την πλήρη διατροφή των υποτρόφων.

Β) Για παρακολούθηση προγράμματος 3 εβδομάδων (από αρχές Ιουνίου έως 22.6.2018) , με απόκτιση 5 ECTS μονάδων,στο οποίο η υποτροφία θα καλύπτει τα δίδακτρα και την εξασφάλιση διαμονής, η οποία όμως θα πληρωθεί από την φοιτήτρια/φοιτητή. Το πρόγραμμα αυτό θα καταλήξει στην παρακολούθηση του παραπάνω διημέρου συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από το συνημμένο αρχείο του DTU.

Οι ενδιαφερόμενες/οι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εντός αυτής έως την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 12:00 το μεσημέρι στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (γρφ. 10, ισόγειο κτιρίου Διοίκησης).

Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων κατόπιν θα προβεί στην επιλογή των πλέον επικρατεστέρων και θα ενημερώσει το Denmark Technical University της Κοπενγχάγης . Δεν μπορούν οι φοιτήτριες/φοιτητές να υποβάλλουν μόνοι τους απευθείας αίτηση.