ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ από το Grow Greek Tourism Online της Google

 Tο Grow Greek Tourism Online της Google με την υποστήριξη του Τμήματος Πληροφορικής και του Γραφείου Διασύνδεσης του ΑΠΘ, προσφέρει δωρεάν 3/ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του ΑΠΘ. Στο σεμινάριο, εξηγούνται θέματα όπως το πώς μπορείτε  να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση κ.α. Στο 3/ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε, εντός μιας εβδομάδας, ηλεκτρονικά, βεβαίωση παρακολούθησης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους.

Εγγραφείτε εδώ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:30).

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν  εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Onlineκαι να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό τους ρυθμό. Αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση μπορούν να πάρουν και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, 11:00 με 14:30

Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (Περίπτερο 8, ΔΕΘ)